personlig träning MED D-FLEX

David “D-Flex” Seisay skapar individanpassade kost- & träningsprogram som ger resultat.

» Personlig tränare » David Seisay

David “D-flex” Seisay

Lic. Personlig tränare

David Seisay flyttade till Sverige på 80-talet från USA. Där spelade han Amerikansk Fotboll på professionell nivå och med sitt dubbla medborgarskap kvalificerade han sig snabbt in i Svenska landslaget.

Förutom sin talang tog David med sig personlig träning och blev en av Sveriges första personliga tränare samt den första & enda PT:n i Sveriges krönt med titeln “Kändisarnas PT”. Detta tack vare att David har hjälpt mängder av kändisar att förbereda sig inför bl.a. musikturnéer, filmproduktioner och mycket mer.

David är licensierad personlig tränare genom SAFE Education och hjälper dig nå din mål oavsett om du vill gå ned i vikt, bygga muskler, öka välbefinnandet eller genomgå en total transformation inför t.ex. en filmroll eller ett personlig mål.

När du tränar med David möts du alltid av en positiv energi och en person som pushar dig till ditt yttersta för att maximera dina resultat. Du kan räkna med hård träning men även många skratt och massor av motivation.

Ring David på +46 766 32 40 53 eller maila till david@dflex.se.

 

Kundrecensioner

30+ recensioner på Facebook

FÖLJ David PÅ INSTAGRAM

@dflex_fitness

Kundrecensioner

30+ recensioner på Facebook

FÖLJ David PÅ INSTAGRAM

@dflex_fitness

Vad som ingår

 Individanpassade kost- & träningsprogram

Måldefinition & kontinuerliga uppföljningar

Personlig tränare med bakgrund inom elitidrott

Ökad motivation & välbefinnande

Garanterade resultat

VILL DU TA DIN TRÄNING TILL NÄSTA NIVÅ?

Kontakta oss och berätta mer om dina mål & förhoppningar så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.

INDIVIDANPASSADE kostscheman & TRÄNINGSPROGRAM MED D-Flex

Träna med David “D-Flex” Seisay, även kallad, Stjärnornas PT. Tillsammans med dig tar David fram ett skräddarsytt träningsprogram och vid behov kostscheman som är anpassade efter just dina mål. Med “The D-Flex Method” garanterar vi att du får synbara resultat och mår bättre när du följer Davids program. 

GRUPP- & FÖRETAGSTRÄNING MED D-FLEX

David har över 30 års erfarenhet av personlig träning och är en av de första personliga tränarna i Sverige som myntade PT i Grupp. Med gruppträning tränar man tillsammans med sina kollegor, vänner eller skapar nya bekantskaper som håller för livet. Förutom att man ställs inför en rolig och tuff träningspass får man individuell coaching och övningarna anpassas efter din personliga förmåga. Att svettas tillsammans skapar band och förbättrar teamkänslan som inget annat genom att man visar sig både stark och sårbar på samma gång. Häng på och motiveras med vår gruppträning!

träna online med d-flex

David har tillsammans med sitt team tagit fram ett helt nytt sätt att träna med sin nya app och träningsupplägg “D-Flex Online”. Alla deltagare för skräddarsydda upplägg med kost & träning samt får ta del av massor av unikt innehåll som både utbildar och inspirerar. Klick dig vidare på länken nedan, skapa en intresseanmälan så ringer David upp dig och berättar mer!

BOOTCAMPS MED D-FLEX

Som vi berättat ovan har David specialiserat sig på personlig träning i grupp där deltagarna tränar, svettas och kämpar tillsammans samtidigt som de vår individuell coaching. För dig som redan hittat förkärlek för gruppträning, vill testa på eller bara är en trogen deltagare & medlem i D-Flex Fitness kör vi kontinuerligt Bootcamps på vårt gym på Linnégatan 7, tillsammans med samarbetspartners runtom i Sverige samt anordnar träningsresor under weekends eller 7-10 dagars resor till solen. 

Boka konsultation

Skicka ett meddelande och berätta mer om dina mål & förhoppningar med din träning så hör vi av oss snarast och berättar mer.

UTVALDA KUNDER

MIKAEL PERSBRANDT

Skådespelare

Sverrir gudnason

Skådespelare

Evin ahmad

Skådespelerska

Gustaf Skarsgård

Skådespelare

Alexander Abdallah

Skådespelare

Malaika Holmén

Modell

Adam Pålsson

Skådespelare

Anna Wikland

Sverigechef, Google

Christopher Wagelin

Skådespelare

Adam Lundgren

Skådespelare

VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE

ANMÄL DITT INTRESSE ELLER KONTAKTA OSS VID FRÅGOR!

14 + 1 =